Surse: Silviu Prigoană ar fi demisionat din PDL. El şi fiul său ar fi schimbat tabăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Mai mulţi democrat-liberali din organizaţia de Bucureşti spun că au auzit că Silviu Prigoană şi-ar fi depus demisia din partid.

Surse din PDL spun că plecarea lui Prigoană este iminentă. La nivelul declaraţiilor publice, pedeliştii spun însă că totul e un zvon, scrie NewsIn.

Deputatul democrat - liberal și vicepreşedintele la Biroului Parlamentar al Organizaţiei PDL Sector 3 Dan Radu Zătreanu a declarat, vineri, pentru NewsIn, că Silviu Prigoană și-ar fi depus demisia la Biroul Permanent Național al PDL. "Da. Eu așa știu. Și-a depus demisia la BPN. Și mi-a spus mai demult că are intenția să demisoneze din partid. Eu nu am văzut demisia, dar așa am auzit de la mai mulți colegi", a explicat acesta.

Democrat-liberalul Cristian Petrescu a declarat pentru NewsIn că a auzit ceva referitor la demisia acestuia, dar este ,,la nivel de zvon", el nevăzând nicio ,,hârtie" în acest sens. ,,Am auzit ceva (de demisia lui Silviu Prigoană n.r.), dar nu am mai multe date. Adică am auzit-o la nivel de zvon. Nu ştiu mai concret, mai multe de atât. Da (a auzit de la colegii de partid n.r.), genul zvon. Dar concret, să fi văzut vreo hârtie sau să fi auzit de la el (Silviu Prigoană n.r.) ceva, nu", a menţionat Cristian Petrescu.

Şi Ştefan Pirpiliu a declarat că nu ştie oficial de vreo demisie a lui Prigoană, ceea ce a auzit fiind doar zvonurile din presă. ,,Sincer, nu. Dar cred că tot presa a scris la un moment dat. Ştiu asta (de demisia lui Silviu Prigoană n.r.), dar cred că am citit în presă. Adică de la el (de la Prigoană n.r.) sigur nu ştiu", a precizat democrat-liberalul pentru NewsIn.

La rândul lui, vicepreşedintele PDL, Costică Canacheu a precizat pentru NewsIn că ,,habar nu are" de vreo demisie a deputatului Silviu Prigoană. ,,Habar nu am (de vreo demisie a lui Silviu Prigoană din PDL n.r.). Nu ştiu. Nu, nu ştiu. Nu am auzit, sunt cu alte activităţi acolo (la PDL Bucureşti n.r.). Nu am auzit, nu", a afirmat acesta.

Silviu Prigoană nu a putut fi contactat telefonic de reporterii adevarul.ro.

Apropiaţi ai lui Silviu Prigoană spun însă că acesta are "supărările lui" şi că dacă s-ar pune problema unei demisii, "o independenţă ar fi mai potrivită, decât activarea în cadrul altui partid". De altfel, mai mulţi social-democraţi bucureşteni spun că nu ştiu nimic de o eventuală cooptare a omului de afaceri pedelist.

Prigoană a mai demisionat odată din PDL, atunci când partidul le-a impus membrilor săi să aleagă între a fi în partid şi a avea contracte cu statul prin firmele proprii sau ale rudelor. Prigoană a părăsit grupul parlamentar al PDL, iar după câteva luni a revenit.

"După despărţirea de Adriana Bahmuţeanu urmează alta: Silviu şi Honorius Prigoană părăsesc PDL", a scris vineri ziarul Ring. Potrivit surselor acestui ziar, Prigoană senior îşi încearcă norocul la PSD, iar Honorius negociază cu liberalii. Silviu Prigoană a negat.

"Nu este adevărat, nici gând. Nici eu şi nici Honorius nu plecăm", a declarat deputatul. "Sigur?", a întrebat reporterul. "Sigur!", a răspuns Prigoană. "Nu ne minţiţi? Ne trezim mâine că anunţaţi şi pierdem ştirea", au mai spus cei de la Ring. "Dacă mă iei aşa prietene, convorbirea s-a încheiat", a replicat Prigoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite