Surse: Senatorul PSD Claudiu Manda va prelua Comisia de control a SRI. Şerban Nicolae revine în fruntea senatorilor PSD

Surse: Senatorul PSD Claudiu Manda va prelua Comisia de control a SRI. Şerban Nicolae revine în fruntea senatorilor PSD

Claudiu Manda

Senatorul PSD Claudiu Manda, vicepreşedinte al Senatului, este susţinut de social-democraţi pentru a prelua conducerea Comisiei de control al SRI, în condiţiile în care Adrian Ţuţuianu a fost desemnat ministru al Apărării Naţionale, au declarat, pentru News.ro, surse din conducerea PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit surselor citate, Claudiu Manda va prelua şefia Comisiei de control al SRI, el fiind susţinut pentru acest post de liderul PSD, Liviu Dragnea.

De asemenea, social-democratul Şerban Nicolae ar urma să preia din nou funcţia de lider al senatorilor PSD, după ce Mihai Fifor a fost nominalizat ministru al Economiei, au precizat surse social-democrate.

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că va discuta cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la persoana care va prelua şefia comisiei, în condiţiile în care el a fost desemnat ministru al Apărării, social-democratul arătându-şi disponibilitatea să-şi păstreze postul, în cazul în care partidul va lua o decizie în acest sens.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările