Surse: Scandalul „decreţeilor“ din PNL continuă. Lideri ai formaţiunii, atacuri la colegii care „sifonează“ informaţii în presă, dar nu fac opoziţie la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş, şefa organizaţiei care a declanşat întreg scandalul. FOTO Eduard Enea
Mara Mareş, şefa organizaţiei care a declanşat întreg scandalul. FOTO Eduard Enea

Mai mulţi liberali din conducerea PNL, printre care Florin Roman şi Dan Vîlceanu, i-au atacat pe colegii de partid care, odată cu declanşarea „scandalului decreţeilor“, au dat informaţii în presă despre discuţiile interne. Cei vizaţi sunt Adriana Săftoiu, Mihai Voicu şi Dan Motrreanu, care au fost acuzaţi că nu fac opoziţie la PSD, ci la propriul partid, au declarat surse politice pentru „Adevărul“.

Tineretul Naţional Liberal a ironizat, săptămâna trecută, generaţia decreţeilor, printr-un „Ghid de nesupunere civică”, prin care le cere tinerilor să nu emigreze pentru că „generaţia decreţeilor nu e funny” şi nu mai are cine „să facă mişto de Dăncilă”. Ulterior, mai mulţi seniori ai formaţiunii au avut reacţii dure la adresa mesajelor promovate de cei din organizaţia de tineret.

De asemenea, în presă au apărut mai multe prin screen-uri ale mesajelor scrise pe grupurile interne ale PNL de pe Whats App în care erau discuţii aprinse. Apariţia acestor mesaje i-au făcut pe liberalii Florin Roman (vicepreşedinte PNL)  şi Dan Vîlceanu (preşedinte PNL Gorj) să-şi atace o parte dintre colegii pe care i-au bănuit că ar fi dat acele capturi, dar mai ales pentru faptul că nu arată că fac opoziţie la PSD.  

„Mi se pare foarte grav ca discuţiile de pe grupul de tineret au ajuns în spaţiul public cu print screen-uri. a spus Florin Roman,în şedinţa conducerii PNL de luni, potrivit unor surse politice. Mai mult, acesta a subliniat că ar fi vorba de „oameni care nu atacă PSD“. 

Persoanele la care s-a referit Roman, dar şi Vîlceanu, ar fi, potrivit aceloraşi surse, Mihai Voicu, Dan Motreanu şi Adriana Săftoiu. „Nu pot sa trec peste faptul că ce discutam pe Whats App, dăm la presa“, a spus la rândul său, Vîlceanu.

În şedinţa de luni, conducerea a mai decis ca de acum înainte materialele TNL să treacă mai întâi pe la prim-vicepreşedintele pe probleme de comunicare, adică Raluca Turcan, în urma propunerii venite de la Victor Paul Dobre. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite