Ponta a vrut să plece la Chişinău, dar s-a răzgândit brusc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta va efectua o "vizită-fulger" la Chişinău, conform presei moldovene, surse politice adăugând că Ponta doreşte să aibă o discuţie cu partidele pro-europene din Republica Moldova. După câteva ore, premierul şi-a schimbat planurile.

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a întâlnit astăzi cu preşedintele Kalus Iohannis, la Cotroceni. „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a primit în cursul zilei de astăzi, la Palatul Cotroceni, pe domnul Prim-ministru Victor Ponta în cadrul unei întâlniri de lucru la care s-au discutat situaţia economică în contextul crizei francului elveţian, precum şi activitatea executivului din această perioadă. Pe agenda întâlnirii s-au aflat şi teme legate de situaţia internaţională actuală“, arată Administraţia Prezidenţială.

UPDATE Premierul Victor Ponta şi-a anulat vizita la Chişinău, au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul“. Anularea vizitei a fost anunţată şi pe site-ul modovean Unimedia.info, care a relatat faptul că prim-ministrul României şi-ar fi amânat vizita neoficială pe care urma să o întreprindă în după-amiaza zilei de marţi, la Chişinău.

„Premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizită", au precizat, de asemenea, surse politice pentru Mediafax.

Şi preşedintele Klaus Iohannis urma să efectueze o vizită la Chişinău, în perioada 22-23 ianuarie, dar şi-a amânat vizita în urma unei convorbiri telefonice avute, luni, cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, în urma căreia cei doi şefi de stat au fost de acord că în prezent nu sunt întrunite în această ţară condiţiile pentru vizita lui Iohannis şi au stabilit ca aceasta să aibă loc în perioada imediat următoare instalării noului guvern.

Formaţiunile politice proeuropene de la Chişinău nu au reuşit încă să ajungă la un acord după alegerile parlamentare din 30 noiembrie anul trecut.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite