Surse. PNL ţinteşte peste 25% la alegerile parlamentare din 2024

Surse. PNL ţinteşte peste 25% la alegerile parlamentare din 2024

FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Partidul Naţional Liberal vrea să ia peste 25% din voturile românilor la alegerile parlamentare din 2024, după cum au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit surselor citate, obiectivul PNL este să treacă de pragul de 25% la parlamentarele din 2024. 

Potrivit ultimului sondaj CURS, care analizează intenţia de vot a românilor, liberalii au ajuns la 23% în luna mai, în timp social-democraţii au 35% în opţiunile de vot ale electoratului. Formaţiunile Opoziţiei sunt în scădere continuă faţă de ultimele studii sociologice. PNL a crescut cu trei procente faţă de sondajul CURS din luna martie, cu toate că în ultimul timp Coaliţia a avut de gestionat mai multe crize, de la efectele războiului din Ucraina, preţul la energie sau creşterea accelerată a preţurilor la alimente.

La Consiliul Naţional al PNL, eveniment care a avut loc la sfârşitul lunii mai, Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, spunea că, potrivit sondajelor pe care le-a comandat şi consultat, formaţiunea din care face parte ar putea câştiga la alegerile din 2024 până la 36% din voturi, însă depinde doar de partid dacă acest lucru se va concretiza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările