Surse: PNL sistează dezbaterile privind Certificatul verde. Care este motivul

Surse: PNL sistează dezbaterile privind Certificatul verde. Care este motivul

Liderul PNL, Florin Cîţu. FOTO Mediafax Foto / Alexandru DobreImagine

Florin Cîţu i-a anunţat pe liderii liberali că le va cere parlamentarilor din comisiile de specialitate să sisteze dezbaterile pe tema Certificatului verde până în momentul în care va fi găsită o soluţie şi pentru testarea celor din mediul privat, astfel încât să nu fie prevederi discriminatorii în lege, potrivit unor surse politice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În şedinţa Biroului Executiv al PNL, liderul liberalilor i-a anunţat pe colegii săi că va cere oprirea dezbaterilor pe tema Certificatului verde pentru găsirea unei soluţii privind testarea. Potrivit liderului liberal, prevederea prin care statul plăteşte testarea angajaţilor din mediul public este discriminatorie faţă de angajaţii din privat, care trebuie să plătească testarea. 
 
Surse politice susţin pentru „Adevărul” că acesta spus colegilor că nu este de acord cu acest lucru, de aceea trebuie sistate dezbaterile până este găsită o soluţie. 
 
În prezent proiectul de lege pentru Certificatul verde este la Comisia de sănătate, acolo unde trebuie să fie dat raport, dar este înaintat spre avizare şi altor patru comisii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările