PNL scapă de baronul care susţine amnistia şi graţierea. Orban: Nu tolerez o asemenea bătaie de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a propus demiterea lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu, susţin surse politice pentru Adevărul.  Anton, care înainte de PNL a trecut pe la PDL, PMP şi UNPR, a spus că familia sa va vota cu PSD în cazul în care Guvernul adoptă amnistia şi graţierea. Marin Anton este trimis în judecată pentru luare de mită.

UPDATE Ludovic Orban: "Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi a poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme în dezbatere". Propunerea va fi înaintată Biroului Politic Naţional, care va avea loc în  28 ianuarie.

***

„Dacă un preşedinte de filială îşi permite să facă astfel de declaraţii care încalcă grosolan linia partidului şi produc daune inestimabile, eu consider că astfel de preşedinţi trebuie să plece acasă. Dacă nu luăm măsuri înseamnă că distrugem munca fiecăruia care a construit în partidul ăsta, şi eu personal nu tolerez o asemenea bătaie de joc“, a spus Ludovic Orban în şedinţa Biroul Executiv al partidului, susţin surse politice pentru Adevărul. 

Întrebat ce părere are despre legile Justiţiei, Marin Anton a răspuns: „Nu ma intrebati, iarăşi sunteti cu funia in casa spânzuratului. De ce ma intrebati pe mine? Eu sunt subiectiv la subiectul asta, nu am cum sa nu fiu subiectiv. Am o problemă acasa. Daca apare amnistia, am o problema acasa cu copiii, care au zis ca cel putin odata vor vota PSD-ul. Daca dau chestia asta cu amnistia «noi odata vom vota PSD-ul», nu stiu la care alegeri, dar indiferent de situatie noi odata vom vota PSD-ul pentru ca ti-a adus linistea. Asta e si cu nevasta-mea”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite