SURSE PNL şi Ciucă iau faţa PSD. Prezintă bilanţul guvernării de la ora 17.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Ciucă va lua faţa PSD în ceea ce priveşte prezentarea bilanţului FOTO Inquam Photos / George Calin
Premierul Ciucă va lua faţa PSD în ceea ce priveşte prezentarea bilanţului FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicolae Ciucă şi liderii PNL din Guvern vor prezenta bilanţul primelor şase de guvernare în noua formulă a Coaliţiei, cu o oră înainte de evenimentul PSD, potrivit informaţiilor „Adevărul”. Acest bilanţ va fi prezentat în faţa a peste 1.200 de primari şi a numeroşi lideri din teritoriu.

Chiar dacă PSD a anunţat pe mai multe canale de comunicare că de la ora 18.00, joi, vor face bilanţul guvernării, iar liberalii au păstrat liniştea, PNL nu a uitat de prezentarea modului cum au condus ţara în ultimele luni.

Potrivit informaţiilor „Adevărul”, Nicolae Ciucă şi liderii PNL din Guvern vor să ia faţa PSD, iar de la ora 17.00 va fi prezentat bilanţul. 

Premierul şi miniştrii îşi prezintă raportul de activitate în faţa a 1268 primari,17 preşedinţi de CJ, 15 primari reşedinţă de judeţ,  117 de parlamentari şi 10 eurodeputaţi, potrivit surselor „Adevărul”. 

La evenimentul din Poiana Braşov este aşteptată o discuţie pe tema investiţiilor locale, în special subiectul implementării Programului „Anghel Saligny”, dar şi a gestionării fondurilor europene din PNRR, care ar trebui să ajungă în teritoriu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite