Surse: Paul Stănescu a propus în CExN excluderea din PSD a lui Ponta. Liviu Dragnea nu a supus la vot propunerea. Reacţia lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a solicitat joi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, excluderea din partid a lui Victor Ponta, dar liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, nu a dorit să supună la vot această propunere, potrivit News.ro, care citează surse politice. Replica lui Ponta a fost una ironică, vizându-l pe Stănescu.

Potrivit surselor social-democrate, propunerea de excludere din partid a lui Victor Ponta a fost făcută în condiţiile în care atacurile lansate de fostul premier "nu îl vizau numai pe Liviu Dragnea, ci pe toţi membrii formaţiunii".  Paul Stănescu, autorul propunerii, este unul dintre cei mai fideli oameni ai lui Liviu Dragnea, fiind iarna trecută în cărţi pentru ocuparea funcţiei de ministru al Agriculturii. 

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marţi, la Parlament, că nu este nevoie să îl excludă cineva din partid, în condiţiile în care el este dispus să îi mai trimită o dată demisia liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea, pentru „a nu intra în circul acesta”.

„Domnul Dragnea, când nu vrea să facă el ceva singur, ca şi cu ordonanţa 13, pune pe alţii. Nu e nevoie să mă excludă nimeni, îi mai scriu o dată demisia. Să nu intrăm în circul ăsta, pentru că nu este nevoie să pună pe cineva”, a afirmat Ponta, întrebat cum comentează declaraţa lui Liviu Dragnea potrivit căreia există oameni în PSD care cer excluderea sa din partid.

Liderul PSD nu a supus votului cererea lui Stănescu, potrivit aceloraşi surse. Victor Ponta a reacţionat itoniv. „Să trăiască Paul Stănescu!“, a răspuns acesta pentru stiripesurse.ro. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite