Surse. Orban, în şedinţa PNL: „Să nu intrăm în jocul USR-PLUS. Ei trăiesc din conflicte”. Ce ironie a făcut premierul la adresa şefei Senatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut colegilor să fie prudenţi în declaraţii, pentru că USR-PLUS va căuta în următoarea perioadă doar conflicte. Premierul Florin Cîţu a ironizat o declaraţie a şefei Senatului, Anca Dragu, potrivit unor surse participante la şedina conducerii PNL.

Florin Cîţu a fost cel care a început să vorbească prima dată în şedinţă, prima temă invocată fiind faptul că România începe să se mişte foarte bine din punct de vedere economic. „Nu-i aşa performant ca Guvernul Năstase, dar e bun”, a declarat Cîţu, potrivit unor surse participante, aluzie la declaraţia Ancăi Dragu. 

Ludovic Orban a fost cel care a atacat tema relaţiei cu USR-PLUS: „Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie şi să îţi ataci premierul. Vlad Voiculescu a avut un management dezastruos la Ministerul Sănătăţii (...) Noi trebuie să ne concentrăm pe guvernare. Nu intrăm în jocul USR_PLUS. Ei trăiesc din conflicte”, a declarat preşedintele PNL în şedinţa conducerii liberale. 

Ludovic Orban a declarat tranşant că Florin Cîţu are toată susţinerea partidului. De partea lui Florin Cîţu şi-au anunţat întreg sprijinul şi Florin Roman, dar şi Raluca Turcan. Ministrul Muncii a pledat pentru găsirea unei soluţii de a pune capăt conflictului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite