Surse: Orban cere organizarea Congresului PNL cel târziu în septembrie

Surse: Orban cere organizarea Congresului PNL cel târziu în septembrie

Ludovic Orban FOTO Facebook PNL

Ludovic Orban a anunţat, în şedinţa conducerii PNL de luni dimineaţă, faptul că săptămâna viitoare vor începe procedurile pentru pregătirea Congresului formaţiunii, susţin surse politice pentru „Adevărul”. Şeful PNL le-a spus că e bine să urgenteze alegerile pentru a nu se confrunta cu un nou val.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul şedinţei conducerii liberale, Ludovic Orban le-a transmis colegilor săi că vor fi demarate procedurile pentru Congresul PNL: „Săptămâna viitoare convocăm Biroul Executiv pentru a porni procedurile legate de Congres. Consiliul Naţional e cel care convoacă congresul la propunere Biroului Executiv”. 

Şeful liberalilor a venit şi cu o explicaţie privind urgentarea organizării Congresului PNL: „Să îl facem până la apariţia unui posibil nou val, probabil septembrie”. 

Vicepreşedintele Florin Roman i-a reproşat lui Orban că el a aflat pe surse că este dorită organizarea congresului pe 15 septembrie şi faptul că în interiorul partidului nu a fost deloc discutat tema datei. 

Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările