Surse. La ce oră va avea loc dezbaterea organizată de Iohannis. Ce invitaţi au confirmat. Cine a refuzat

Surse. La ce oră va avea loc dezbaterea organizată de Iohannis. Ce invitaţi au confirmat. Cine a refuzat

Klaus Iohannis

Dezbaterea electorală organizată de preşedintele Klaus Iohannis va avea loc marţi- seara la ora 19.00, susţin surse politice pentru Adevărul. Printre invitaţi se numără şi jurnalistul Ion M. Ioniţă, senior editor la Adevărul. Pe de altă parte, Cristian Tudor Popescu a refuzat invitaţia preşedintelui.

Ştiri pe aceeaşi temă

La dezbaterea organizată de SNSPA la Biblioteca Centrală Universitară, printre jurnaliştii care-i vor pune întrebări preşedinelui se numără Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ioniţă (Adevărul şi Historia) şi Radu Tudor (Antena 3), potrivit unor surse politice. De asemenea, mai sunt vehiculate nume ca Tudor Muşat, Cristina Şincai (RTV) şi Cristian Leonte (PRO TV).

De asemenea, la dezbatere va participa şi politologul Cristian Pârvulescu. 

Cristian Tudor Popescu a anunţat că refuză să meargă la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis cu mai mulţi jurnalişti şi analişti politici.

„Dacă sunt invitaţii în alb trimise redacţiilor, atunci eu pot să revin asupra hotărârii mele”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta a explicat faptul că e de părere că locul pentru dezbatere a fost ales în regulă, însă modul de selecţie al celor care pot merge şi pun întrebări lasă de dorit.

Culisele dezbaterii organziate de Iohannis. Rareş Bogdan: Va fi pe model american. Ne aşteptăm ca audienţa să fie de peste 7 milioane de cetăţeni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: