Opoziţia depune miercuri moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Orban: Continuăm negocierile individual cu aleşi ai PSD şi ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Moţiunea de cenzură realizată de PNL, dar susţinută de USR şi PMP, va fi cel mai probabil depusă miercuri, a precizat liderul liberalilor, Ludovic Orban, care a subliniat că va continua negocierile cu UDMR pentru susţinerea demiterii Guvernului Dăncilă.

UPDATE Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL: Am purtat negocieri cu toate formaţiunile politice.Discuţiile continuă până la depunerea moţiunii de cenzură, care să fie într-un termen cât mai scurt, eventual mâine. Negocierile continuă cu pro România şi UDMR, dar şi individual cu aleşii din PSD şi ALDE”.


Liberalii au avut numeroase discuţii cu partidele din opoziţie pe tema moţiunii de cenzură. Iniţial, cei din PNL s-au gândit să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă marţi, dar până la urmă, în Biroul Executiv al PNL nu s-a ajuns la o decizie privind acest lucru. 

Surse participante la şedinţă au precizat pentru „Adevărul“ că Ludovic orban le-a zis celor prezenţi că vor mai fi purtate discuţii cu PRO România şi UDMR pentru susţinerea moţiunii, cu toate că liberalii s-au declarat sceptici în ceea ce priveşte o înţelegere cu formaţiunea condusă de Kelemen Hunor. 

„„UDMR a cerut lucruri care sunt greu de acceptat“, le-a transmis preşedintele PNL celor din conducerea formaţiunii. De asemenea, Orban le-a cerut liberalilor să înceteze cu atacurile la adresa posibililor parteneri.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite