Surse: Ce ofertă de nerefuzat i-a făcut Dragnea Ecaterinei Andronescu ca să accepte funcţia de ministru al Educaţiei. Ce răspuns a dat senatoarea PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea încearcă din răsputeri sa o convingă pe Ecaterina Andronescu să accepte funcţia de ministru al Educaţiei. Surse din PSD au declarat pentru „Adevărul” că Dragnea i-a promis Ecaterinei Andronescu, pe lângă fotoliul ministerial, şefia Organizaţiei Bucureşti, dar şi un loc eligibil la alegerile europarlamentare de anul viitor. Răspunsul senatoarei PSD a fost: „lăsaţi-mă să mă mai gândesc”.

Numirea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei ar mai tăia din elanul celor care-l critică pe Dragnea în partid, în contextul în care liderul PSD a fost acuzat că îşi pune doar apropiaţii în funcţii. În urmă cu o lună, într-un interviu pentru „Adevărul”, Ecaterina Andronescu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea şi a numit guvernul Dăncilă „cel mai slab din istoria PSD”. Azi, Ecaterina Andronescu este la un pas de a accepta oferta lui Liviu Dragnea, susţin surse din conducerea PSD pentru „Adevărul”.

De la demisia lui Valentin Popa din fruntea Ministerului Educaţiei, surse din partid au mai spus că senatorii Daniel Breaz, Liviu Pop şi Ecaterina Andronescu sunt numele vehiculate în PSD pentru a prelua portofoliul de la Educaţie. Dragnea insistă pentru Ecaterina Andronescu, unul dintre criticii săi, tocmai pentru a mai clama spiritele în partid, susţin sursele citate. Cele mai mari şanse le-ar avea, însă, potrivit unora, Daniel Breaz, rectorul Universităţii din Alba Iulia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite