Surse. Ludovic Orban trece la „execuţii“ în PNL: demite un lider liberal care a făcut blat cu PSD

Surse. Ludovic Orban trece la „execuţii“ în PNL: demite un lider liberal care a făcut blat cu PSD

Ludovic Orban s-a decis să ia atitudine împotriva membrilor care fac blat cu PSD. FOTO Inquam Photos

Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anunţat, în şedinţa de luni a conducerii partidului, faptul că îl va demite pe Florin Alexe, preşedintele PNL Sector 3, de la şefia organizaţiei, motivul fiind apropierea acestuia PSD, potrivit unor surse politice. Pe scurt, Orban ia prima măsură împotriva celor care fac blat cu partidul lui Liviu Dragnea .

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul PNL a subliniat în şedinţă că va fi mult mai „autoritar“ din acest moment şi îi va taxa pe toţi cei care pactizează cu PSD, potrivit unor surse politice. Primul exemplu l-a reprezentat cazul fostului deputat Florin Alexe, liderul PNL Sector 3. Orban a precizat că îl va demite pe Alexe de la şefia organizaţiei. „Mă crede prostul proştilor“, ar fi afirmat Orban, potrivit unor surse participante la şedinţă. 
 
Potrivit unor surse politice, Florin Alexe e bun prieten cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, cu toate că ei sunt adversari politici. Mai mult, la nivelul Consiliului Local nu există aproape nicio opoziţie politică din partea PNL, fiind o înţelegere tacită între conducerile celor două formaţiuni la nivel de sector. 
 
Din organizaţia PNL Sector 3 face parte şi primul liberal care a ales să colaboreze oficial cu PSD şi Guvernul Tudose. Victor Ionescu, fost copreşedinte al PNL Diaspora, a acceptat numirea sa în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni. Practic, a acceptat o funcţie de PSD şi de la Mihai Tudose.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările