Surse: Dragnea îi cere lui Toader o soluţie urgentă pentru amnistie şi graţiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îi cere ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să prezinte cât mai repede un proiect privind amnistia şi graţierea, potrivit Digi24, care citează surse politice. Mai mult, conform sursei citate, Dragnea ar fi spus că omul care s-a opus până acum amnistiei şi graţierii ar fi Paul Stănescu.

Liviu Dragnea l-ar acuza pe Tudorel Toader că nu a făcut nimic pe tema amnistiei şi graţierii, potrivit Digi24. Preşedintele PSD mai susţine că dacă în săptămânile următoare Tudorel Toader nu va prezenta un proiect privind amnistia şi gratierea, atunci va cere CEx al PSD să ia o decizie pe această temă.

Termenul final pentru adoptarea aministiei si gratierii ar fi finalul acestui an, în condiţiile în care până acum Viorica Dăncilă s-ar fi lovit de opoziţia lui Paul Stănescu pe aceste subiecte.

Pe de altă parte, la Comisia juridică de la Camera Deputaţilor este un proiect de lege privind graţierea, acesta fiind adoptat tacit de Senat în primăvara lui 2017, dar deputaţii jurişti au ţinut la sertar iniţiativa.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite