Nelu Tătaru, propunerea lui Orban pentru şefia Ministerului Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Costache părăseşte ministerul Sănătăţii după doar cinci luni. FOTO Mediafax
Victor Costache părăseşte ministerul Sănătăţii după doar cinci luni. FOTO Mediafax

Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, ar urma să vină în locul acestuia la conducerea instituţiei, potrivit unor surse din conducerea PNL.

Victor Costache şi-a înaintat demisia joi dimineaţă din funcţia de ministru al Sănătăţii, potrivit unor surse politice. Costache ar urma să fie înlocuit cu Nelu Tătaru, actual secretar de stat în acest minister.

Nelu Tătaru este preşedintele PNL Vaslui şi a fost senator liberal în legislatura 2012-2016. Nelu Tătaru este medic chirurg în judeţul Vaslui.

„Am luat act de demisie (n.r. - a lui Victor Costache). Îi voi transmite preşedintelui Iohannis demisia. Aproape 5 luni, Victor Costache a făcut parte din guvern, am făcut echipă. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înţeleg şi îi mulţumesc pentru buna colaborare”, a declarat Orban.

Premierul a venit şi cu o propunere imediat. „Îi voi propune preşedintelui pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru.Face parte din echipa de la Ministerul Sănătăţii. A fost, este şi va fi în prima bătălia a luptei pentru coronavirus.Azi e la Suceava, l-am sunat, urmând să revină în Bucureşti să să discutăm toate detaliile”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite