Surse: Florin Iordache, şanse mari de a fi pe lista PSD pentru europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache
Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache, autorul celebrei Ordonanţe 13, care a scos în stradă sute de mii de oameni, are şanse mari să prindă un loc fruntaş pe lista PSD pentru europarlamentare, susţin surse din conducerea partidului pentru Adevărul. Florin Iordache este unul dintre oamenii fideli lui Liviu Dragnea. Deocamdată, lista PSD pentru Bruxelles are un singur nume bătut în cuie: senatorul Claudiu Manda, soţul Liei Olguţa Vasilescu.

„Ce îmi doresc pentru europarlamentare e să avem o listă de candidaţi, patrioţi, care să fie patrioţi în Europa, ca să se bată pentru România, să sprijine mai multe fonduri UE şi să se implice în interesul major al acestei ţări. Nu am promis niciun loc la nimeni. Dar mi-aş dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda şi o să îl sprijin în partid pentru asta, pentru că ştiu că e un om care se bate şi e fără frică”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Târgu-Jiu. 

Lista pentru alegerile europarlamentare va fi finalizată pe 15-20 martie, a anunţat preşedintele PSD Liviu Dragnea. De asemenea, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a spus că partidul său va propune listă separată de PSD la europarlamentare.

Până acum, şi-au anunţat intenţia de a candida la europarlamentare social-democraţii Victor Negrescu şi Rovana Plumb.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. Pe 15 februarie, Guvernul a adoptat cadrul general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite