Surse: Emanuel Ungureanu, care nu a prins loc eligibil pe listele USR la Cluj, cap de listă la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul USR Emanuel Ungureanu, în conferinţa în care şi-a anunţat divorţul de USR Cluj                           FOTO: Captură Facebook
Deputatul USR Emanuel Ungureanu, în conferinţa în care şi-a anunţat divorţul de USR Cluj                           FOTO: Captură Facebook

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care n-a prins loc eligibil la Cluj, va deschide lista USR pentru Camera Deputaţilor, la Buzău, sustin surse politice pentru „Adevărul”. Mutarea a fost girată de liderul partidului, Dan Barna.

Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, deputatul USR Emanuel Ungureanu, şi-a anunţat plecarea din filiala USR Cluj la începutul săptămânii trecute, într-o conferinţă pe Facebook. Motivele plecării invocate de Ungureanu au fost existenţa unor „bisericuţe” şi „găşti”, dar şi un sabotaj din interior, practicat de colegi de-ai săi. Deputatul a dat şi câteva nume: preşedintele filialei, Cătălin Sălăgean, şi pe Elek Levente şi Radu Molnar. Acesta din urmă este şi cel care i-a luat faţa lui Ungureanu pe lista eligibilă. Deputatul a mai precizat că liderii  alianţei USR-PLUS n-au avut nicio legătură cu „mazilirea” sa.

Încă de atunci, Ungureanu nu a vorbit despre ieşirea din USR, ci doar despre schimbarea organizaţiei.„Nu voi ieşi din USR pentru că nu am intrat în acest partid pentru o funcţie. Voi ieşi din USR Cluj, conducerea organizaţiei m-a respins, l-au preferat pe colegul Radu Molnar. Mă voi transfera la altă organizaţie care mă sprijină şi mă apreciază”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite