Surse. Ecaterina Andronescu a bătut palma cu Dragnea: va fi noul ministru al Educaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a acceptat propunerea lui Liviu Dragnea de a prelua ministerul Educaţiei, susţin surse politice pentru „Adevărul“. De asemenea, Liviu Dragnea încearcă să o instaleze pe Ecaterina Andronescu şi în fruntea organizaţiei Bucureşti, condusă în acest moment de Gabriela Firea, susţin sursele citate. „Adevărul“ a scris încă de luna trecută că Dragnea negociază cu Ecaterina Andronescu.

Numirea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei ar mai tăia din elanul celor care-l critică pe Dragnea în partid, în contextul în care liderul PSD a fost acuzat că îşi pune doar apropiaţii în funcţii. În urmă cu două luni, într-un interviu pentru „Adevărul”, Ecaterina Andronescu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea şi a numit guvernul Dăncilă „cel mai slab din istoria PSD”. Azi, Ecaterina Andronescu a aceeptat  oferta lui Liviu Dragnea de a prelua portofoliul Educaţiei, susţin surse din conducerea PSD pentru „Adevărul”.

Surse din PSD au declarat pentru „Adevărul” că Dragnea i-a promis Ecaterinei Andronescu, pe lângă fotoliul ministerial, şefia Organizaţiei Bucureşti, în locul Gabrielei Firea, dar şi un loc eligibil la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Luni este programată şedinţa Comitetului Executiv al PSD, în care se va decide remanierea guvernamentală. Aşadar, începând de marţi, Ecaterina Andronescu se va întoarce ca ministru al Educaţiei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite