UPDATE Dragnea se află azi în Israel. Tot azi are ultimul termen în proces. Şi premierul Dăncilă e într-o vizită oficială în Israel, ţinută la secret de Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi miercuri prezent în Isreal, au precizat surse politice pentru „Adevărul“, acesta fiind invitat de premierul Benjamin Netanyahu. Tot în Israel se află în aceste zile, într-o vizită oficială, şi prim-ministrul Viorica Dăncilă, pe care Guvernul a ţinută secretă până în ultimul moment.

UPDATE: Premierul Viorica Dăncilă a avut, miercuri, o întrevedere cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, în cadrul vizitei oficiale pe care şeful Executivului român o face în statul Israel. Premierul israelian a salutat adoptarea de către Guvernul României a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei României la Ierusalim.

UPDATE Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se află în perioada 25-26 aprilie într-o vizită în statul Israel, la invitaţia premierului Benjamin Netanyahu, conform unui memorandum adoptat de Biroul Permanent al Camerei.

UPDATE Ambasadoarea Israelului la Bucureşti, Tamar Samash, a declarat pentru Agerpres că Liviu Dragnea “merge în Israel” în vizita de astăzi împreună cu premierul Dăncilă. „El merge în Israel (n.r. - preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea - n.r.) şi merge şi premierul. Au fost invitaţi în Israel să se întâlnească cu Netanyahu, aşa că merg. Sunt relaţii foarte bune între România şi Israel, tot timpul. (...) Este important pentru noi să invităm în Israel liderii Guvernului român. Acum îi avem pe domnul Dragnea şi pe doamna Dăncilă care vor veni în Israel. Sperăm că vor avea nu doar întâlniri bune, ci şi întâlniri fructuoase, care să dezvolte domeniile în care putem coopera'', a declarat, într-un interviu acordat Agerpes, ambasadoarea Tamar Samash.

***

Liviu Dragnea se află astăzi în Israel, au precizat surse politice pentru „Adevărul“. Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea în Israel, potrivit unei scrisori prezentate de Antena 3 şi datată 22 aprilie 2018.  

Tot azi este programat ultimul termen al Dosarului Bombonica, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman.

„Adevărul“ a anunţat vizita în exclusivitate

La scurt timp de la conferinţa de presă susţinută de purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, Guvernul României a emis un comunicat anunţând că premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită oficială de două zile în Israel. Cu doar o oră înainte, Nelu Barbu declara că nu are de făcut niciun anunţ cu privire la programul primului ministru. Potrivit comunicatului, „vizita se înscrie în seria de contacte destinate relaţiilor bilaterale”.


Adevărul“ a scris, joia trecută, că premierul Viorica Dăncilă va pleca, la mijlocul săptămânii viitoare, într-o vizită oficială în Israel, cu scopul de a discuta mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit unor surse politice. În aceeaşi zi, dar seara, Liviu Dragnea a făcut anunţul oficial al începerii procedurii derelocare a ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Terusalim. 
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite