Surse. Un deputat Pro România, plecat de la ALDE, bate palma cu PSD şi nu mai votează moţiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul deputat ALDE Mihai Niţă, care mai apoi s-a înscris în Pro România, a bătut astăzi palma cu PSD, susţin surse politice pentru „Adevărul”. Apropiat al lui Paul Stănescu, Niţă se dezice de moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, în contextul în care Victor Ponta miza ce votul acestuia

Joi, deputatul Mihai Niţă s-a înscris în Pro România, după ce, înainte de asta, a cochetat câteva zile cu PSD, care îl contabilizau deja în tabăra lor. Anterior, Niţă a fost membru ALDE, fiind printre cei care şi-au dat demisia din grupul ALDE din Camera Deputaţilor alături de alţi colegi, decizie care a dus la dispariţia grupului. Niţă, trecut pe la PDL şi PC, a motivat atunci că nu mai are încredere în Tăriceanu şi Chiţoiu.

Sursele „Adevărul” spun că acum acesta ar fi bătut din nou palma cu PSD şi că nu va mai vota moţiunea de cenzură. Niţă era luat în calculul lui Victor Ponta pentru reuşita moţiunii.

Apropiat al lui Paul Stănescu

Peste zece primari PSD din judeţul Olt sunt nemulţumiţi de modul în care Paul Stănescu s-a comportat în Parlament înaintea moţiunii de cenzură şi cer o discuţie lămuritoare cu preşedintele partidului, Viorica Dăncilă.


Primarii sunt de partea conducerii centrale a partidului şi nu acceptă voturi anti-Guvern la moţiunea de cenzură din partea parlamentarilor de Olt.
 
Votul de miercuri din plenul reunit al Parlamentului împotriva ordinii de zi propuse de conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului privind moţiunea de cenzură prin care opoziţia a reuşit să schimbe data la va avea loc votul împotriva Guvernului Dăncilă l-a readus în prim plan pe preşedintele PSD Olt Paul Stănescu, care prin atitudinea sa a contrubuit la succesul Opoziţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite