Surse: Colaborarea între PNL şi USR-PLUS a început cu stângul. Candidatul la Primăria Sectorului 2 a lăsat cu ochii în soare zeci de liberali la prima şedinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încep problemele în „mariajul” PNL-USR-PLUS FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Încep problemele în „mariajul” PNL-USR-PLUS FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Radu Mihaiu, candidatul Alianţei USR-PLUS şi al PNL pentru Primăria Sectorului 2, i-a lăsat pe liberali la prima întâlnire să-l aştepte, fără să mai apară. Totul s-a întâmplat marţi seară, la şedinţa pe care acesta trebuia să o aibă cu Nicuşor Dan şi zeci de membri de la PNL Sector 2, potrivit unor surse politice. Sfidarea lui MIhaiu i-a nemulţumit pe cei prezenţi.

Radu Mihaiu trebuia să participe marţi seară la o întâlnire cu membrii PNL din filiala de la Sector 2 şi cu Nicuşor Dan. Potrivit unor surse politice, conducerea de la PNL Sector 2 adunase în jur de 40-50 de liberali care să stea de vorbă cu noul candidat şi dă stabilească modul cum va decurge campania. Însă liberalii au avut parte de o supriză neplăcută: Radu Mihaiu nu a venit la întâlnire. 

Potrivit surselor menţionate, Radu Mihaiu i-a dat sms lui Nicuşor Dan să-i spună că nu mai vine. De altfel, mai mulţi liberali l-au întrebat pe Nicuşor Dan de ce ar trebui ei să tragă în campanie, când Mihaiu arată că nu are niciun pic de respect pentru PNL.

De alfel, surse politice au precizat pentru „Adevărul” că nici Nicuşor Dan nu este prea confortabil cu propunerea coaliţiei anti-PSD pentru Sectorul 2, nefiind pe placul său Mihaiu. De altfel, Mihaiu se confruntă cu mai multe probleme, de la cea a lipsei de notorietate, la confundarea sa cu un senator USR cu nume asemănător sau a scrierii greşite a numelui său.

Reamintim că prima variantă a PNL pentru Primăria Sectorului 2 era viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, însă în urma negocierilor între liberali şi USR-PLUS Popescu a fost înlăturat. Surse politice susţin pentru „Adevărul” că Orban îi promisese în urmă cu mai multe luni lui Popescu susţinerea partidului pentru locale.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite