SURSE: Cîţu a cerut ca rectificarea bugetară să fie prezentată în coaliţie, înainte de şedinţa de Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu - Sorin Grindeanu - Florin Cîţu - Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu - Sorin Grindeanu - Florin Cîţu - Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Fostul premier liberal, Florin Cîţu a cerut şedinţă a coaliţiei de guvernare înainte de adoptarea rectificării bugetare în şedinţă de Guvern, astăzi, potrivit unor surse liberale. Liderii coaliţiei se întâlnesc la ora 12.00.

Surse din conducerea PNL au declarat pentru „Adevărul” că liderul PNL a cerut o şedinţă a coaliţiei de guvernare pentru discutarea rectificării bugetare înainte ca aceasta să fie adoptată în şedinţă de Guvern de Cabinetul Ciucă. 

Liderii politici urmează să aibă o întânire de la ora 12.00. 

Noul ministru de Finanţe, Adrian Câciu, a anunţat că rectificarea bugetară va fi adoptată astăzi, în şedinţa de Guvern, dând asigurări că salariile, pensiile şi toate drepturile bugetare „vor fi plătite fără probleme, până la sfârşitul anului”. 

Florin Cîţu a declarat odată cu investirea noului Guvern, că Excutivul pe care l-a condus a lăsat pe masa noului Cabinet o rectificare bugetară care reduce deficitul bugetar, însă rămâne de văzut cum o să arate rectificarea în formă finală. 

„Rectificarea bugetară pe care am lăsat-o noi, la 10 luni, cu un deficit de 4%, deci nu ar trebui să crească deficitul până la sfârşitul anului. O să vedem cum o să arate rectificarea bugetară, dar noi am lăsat o rectificare bugetară, care reducea deficitul bugetar”, a declarat Florin Cîţu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite