Surse: Ciolacu descinde în Vrancea pentru a stabili lista pentru parlamentare. Oprişan pune presiune să prindă un loc la Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan, politician cu experienţă, nu cedează presiunilor venite de la conducerea centrală FOTo Alexandru Dobre / Mediafax
Marian Oprişan, politician cu experienţă, nu cedează presiunilor venite de la conducerea centrală FOTo Alexandru Dobre / Mediafax

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a mers în acest weekend în Vrancea pentru a discuta despre lista social-democraţilor de acolo pentru parlamentare. Marian Oprişan încearcă să-l convingă pe preşedintele PSD să-l pună pe un loc eligibil la Senat, au precizat surse politice pentru „Adevărul”.

Situaţia de la Vrancea e complicată pentru conducerea PSD. Marcel Ciolacu ar vrea ca Marian Oprişan să facă un pas în spate definitiv şi să nu mai candideze pentru nicio funcţie. De aceea, surse politice au precizat pentru „Adevărul” că Marcel Ciolacu a fost în acest weekend în Vrancea pentru definitivarea liste pentru parlamentare. 

Nici Marian Oprişan nu se lasă îndepărtat aşa de uşor. Surse politice susţin pentru „Adevărul” că liderul PSD Vrancea a mobilizat mai mulţi primari care să-l susţină în încercarea de a fi pus deschiderea listei de la Senat. 

Ultima zi de depunere a listelor de candidaţi pentru parlamentare este miercuri, 22 octombrie, aşadar o decizie va fi luată zilele acestea.

Marian Oprişan a pierdut după două decenii şefia Consiliului Judeţean la ultimele locale, în faţa liberalului Cătălin Toma.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite