Surse: Avionul cu care urma să zboare ministrul de Externe german de la Bucureşti la Sibiu s-a stricat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iohannis steinemer

Avionul cu care ministrul de Externe german Frank Walter Steinmeir urma să zboare de la Bucureşti la Sibiu s-a defectat, astfel încât deplasarea a fost întârziată cu o oră. Informaţia a fost confirmată pentru „Adevărul“ de surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit în această dimineaţă, la Palatul Cotroceni, pe ministrul german de Externe, Frank Walter Steinmeir, un politician de care îl leagă o veche relaţie de prietenie. În partea a doua a zilei, conform programului oficial afişat pe siteul Preşedinţiei, Klaus Iohannis şi ministrul de Externe german urmau să fie prezenţi, la ora 16.45, la Palatul Brukenthal din Sibiu, pentru a participa la vernisajul expoziţiei “Minoritatea germană din România - trecut şi prezent în Europa unită”.

Preşedintele Klaus Iohannis urma să ajungă în oraşul natal cu maşina, în timp ce Steinmeir, care a mai fost primit, între timp, de premierul Ponta şi de ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, urma să ia avionul până la Sibiu. Numai că avionul s-a defectat, astfel încât Steinmeir nu a mai decolat. Informaţia a fost confirmată de surse prezidenţiale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite