SURSE Şefele de filiale PSD, reunite la sediul din Kiseleff. Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, prezente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şefele de filiale PSD s-au reunit vineri la sediul partidului. Foto: Mediafx/Andreea Alexandru.
Şefele de filiale PSD s-au reunit vineri la sediul partidului. Foto: Mediafx/Andreea Alexandru.

Şefele de filiale din PSD, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă şi primarul Capitalei Gabriela Firea, s-au reunit vineri la sediul PSD din Kiseleff pentru a discuta despre susţinerea programului de guvernare. La întâlnire sunt prezenţi şi toţi miniştrii femei ai social-democraţilor, excepţie făcând ministrul de Interne, Carmen Dan.

UPDATE: Organizaţia Femeilor Social-Democrate (OSFD) condamnă „maniera incalificabilă" prin care preşedintele PNL, Ludovic Orban, încearcă "să răstoarne" Guvernul condus de Viorica Dăncilă, a transmis vineri liderul organizaţiei, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. 

"Organizaţia Femeilor Social-Democrate subliniază că, în întreaga sa activitate politică, în calitate de europarlamentar sau la conducerea Guvernului, doamna premier Viorica Dăncilă a avut o conduită publică impecabilă, ce contrastează puternic cu acuzaţiile aberante din sesizarea preşedintelui PNL. Drept urmare, Organizaţia Femeilor Social-Democrate dezavuează demersurile politicianiste ale PNL, prin care se urmăreşte în permanenţă blocarea programului de guvernare asumat de către PSD. Preocuparea întregului nostru partid este aceea de a asigura tuturor românilor o viaţă şi un viitor mai bune. România are nevoie de stabilitate politică. Guvernul trebuie lăsat să îşi continue implementarea măsurilor aşteptate de către români"", se arată în comunicat.

***

Femeile social-democrate s-au reunit vineri la sediul PSD din Kiseleff pentru a discuta susţinerea programului de guvernare. Cu toate acestea,potrivit unor surse „Adevărul”, printre subiectele zilei s-ar putea număra şi cercetările începute de DNA pe numele primarului general Gabriela Firea. La întâlnire participă şi premierul Viorica Dăncilă, dar şi ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu. Singura membră absentă a Exectivului este ministrul de Interne Carmen Dan.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut clubului FCSB şi Primăriei Capitalei actele cu privire la protocolul prin care municipalitatea  în calitate de „iniţiator” a cedat clubului de fotbal FCSB, deţinut de Gigi Becali, „mentenanţa suprafeţei de gazon de pe Naţional Arena”, protocol dezvăluit pe 18 iunie de către Gazeta Sporturilor.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat joi, ca răspuns la informaţiile potrivit cărora DNA a a început cercetările în dosarul privind mentenanţa Arenei Naţionale, că Arena Naţională este administrată în prezent mai ieftin şi mai eficient, după rezilierea contractului cu UTI.

„Este foarte bine că DNA face anchetă! Chiar cu celeritate, constatăm - e un lucru bun! Se va afla rapid că totul a fost legal, nu s-a creat niciun prejudiciu sau avantaj, dimpotrivă: am realizat mari economii, stârpind firmele-căpuşă de la Primărie. Politica actualei administraţii vizează cheltuirea judicioasă a banilor publici, doar în folosul bucureştenilor, drept pentru care s-a decis stoparea contractelor păguboase, costisitoare şi care nu produceau efecte pozitive vizibile în derularea lor”, declară Gabriela Firea, într-un comunicat transmis joi presei de PMB.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite