Surse: Şedinţă a coaliţiei - Se va discuta despre taxa pentru companii, împărţirea prefecturilor şi certificatul verde. Bugetul, adoptat până în 23 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Florin Cîţu, Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Florin Cîţu, Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Coaliţia de guvernare, care are, marţi, la ora 15.00, o nouă şedinţă, va discuta din nou despre taxa de 1 la sută pentru companiile mari. Potrivit unor surse politice, premierul Nicolae Ciucă nu vrea ca aceasta să fie prinsă în bugetul pentru 2022, nefiind în Programul de guvernare. De asemenea, se va discuta despre certificatul verde şi despre împărţirea prefecturilor. Bugetul pentru 2022 se doreşte a fi adoptat până în 23 decembrie.

Surse politice au precizat, marţi, că, la şedinţa coaliţiei de la ora 15.00, se vor finaliza discuţiile despre împărţirea funcţiilor de prefect din ţară.  

De asemenea, se va discuta din nou despre taxa de 1 la suta pentru companiile mari. Potrivit surselor citate, premierul Nicolae Ciucă nu vrea ca aceasta să fie prinsă în bugetul pentru 2022, nefiind în Programul de guvernare, dar premierul este dispus să asculte argumentele PDSD pe acest subiect.  

De asemenea, se va discuta din nou despre certificatul verde. Propunerea ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, ca certificatul verde să fie implementat în funcţie de incidenţă nu a fost dezbătută până acum în coaliţie.  

Un alt subiect important este bugetul pentru anul viitor, pe care premierul l-ar vrea adoptat până în 23 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite