Sulfina Barbu îşi atacă adversarul din colegiu: Eugen Nicolăescu se comportă ca un caniche care latră la cei care-l supără pe stăpân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a comentat, joi, la RFI criticile deputatului PNL Eugen Nicolăescu la adresa ambasadorului SUA Mark Gitenstein, apreciind că liberalul se comportă "ca un caniche care latră la cei care-l supără pe stăpân".

"Declaraţiile aiuritoare ale domnului Eugen Nicolăescu nu fac decât să-l alunge pe domnul Gitenstein din România. Se comportă, din păcate, distructiv la adresa relaţiilor cu partenerul nostru strategic. Toată lumea ştie că domnul ambasador exprimă punctul de vedere al administraţiei Obama, al conducerii Statelor Unite, şi nu exprimă un punct de vedere personal şi toată lumea ştie că susţine România în lupta împotriva corupţiei, în lupta ei pentru integrare deplină în structurile europene şi structurile NATO, deci este un partener. Un astfel de comportament nu face decât să dea din nou o lovitură credibilităţii", a declarat Sulfina Barbu.

În opinia vicepreşedintelui PDL, "Eugen Nicolăescu se comportă precum un căţel, caniche, care latră la cei care-l supără pe stăpân".

"Ştim foarte bine că domnul Crin Antonescu este supărat şi pe Comisia Europeană şi pe administraţia Obama şi acum domnul Nicolăescu, probabil, pentru că a fost pus preşedinte interimar la Organizaţia Sectorului 1, ca să dea bine în faţa şefului de partid, latră la cei care l-au supărat pe domnul Crin Antonescu", a adăugat Sulfina Barbu.

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, la RFI, că americanii văd singuri ce se întâmplă în România şi "n-au nevoie să fie dirijaţi, intoxicaţi, otrăviţi de oameni ca Gitenstein".

Sulfina Barbu şi Eugen Nicolăescu sunt contracandidaţi în colegiul 11 pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite