Strategul campaniei electorale a Monicăi Macovei părăseşte M10 înainte de înfiinţare: „Este regretabil. Sperăm să nu se întoarcă împotriva M10“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Poliţeanu şi Monica Macovei, în campania pentru alegerile prezideţiale FOTO Facebook
Mihai Poliţeanu şi Monica Macovei, în campania pentru alegerile prezideţiale FOTO Facebook

Preşedintele filialei din Bucureşti a partidului M10, Mihai Poliţeanu, cel care a coordonat campania online a Monicăi Macovei la alegerile prezidenţiale, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a decis să părăsească proiectul fondat împreună cu Macovei.

„Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis e-mail-uri, sms-uri, mesaje pe FB sau m-au sunat. Nu am răspuns aproape nimănui şi îmi cer scuze. Îmi iau câteva săptamâni pentru mine să rezolv lucruri personale. Mi-au fost comunicate în ultimele zile tot felul de posibile rezolvări si scenarii prin care să revin în M10. Vă mulţumesc, dar nu e cazul. În nicio forma şi niciodată nu voi mai reveni în această organizaţie. Vă promit, însă, că vom ramane împreună toţi cei care suntem azi orfani de o formă de reprezentare a valorilor în care credem.  Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în filiala Bucureşti a M10, chiar dacă rămâneţi sau nu în organizaţie“, a scris Poliţeanu, pe pagina sa de Facebook. Împreună cu el au plecat şi alţi membri din filiala M10 Bucureşti.

Partidul înfiinţat în jurul Monicăi Macovei consideră, într-un comunicat de presă, regretabilă retragerea lui Poliţeanu şi a celorlalţi membri.

„M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare în societatea românească şi a adunat în jurul său mulţi oameni care cred în Meritocraţie, Moralitate, Muncă şi Modernizare. Cum se întâmplă, însă, în orice grup compus din oameni diverşi, opiniile tuturor nu sunt întotdeauna convergente. Este regretabil că, în urma unor diferende de opinie, un număr de membri ai filialei Bucureşti au luat decizia de a pleca din organizaţie. A fost o decizie unilaterală, o respectăm şi sperăm ca semnalele prin care aceştia se întorc împotriva M10 sunt false. Le mulţumim pentru munca şi eforturile lor. Nu ne schimbăm principiile şi rămânem obiectivi şi consecvenţi, construind pentru ţară", se arată într-un comunicat al M10.

 Europarlamentarul Monica Macovei a lansat, de 1 martie, partidul politic M10, "un partid la puterea 10, un partid de nota 10, pentru o viaţă de nota 10", aşa cum l-a prezentat chiar Monica Macovei. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor, aceiaşi locaţie în care s-a lansat, în urmă cu trei ani şi Noua Republică, în prezenţa Monicăi Macovei.

Pe scenă, Monica Macovei era înconjurată de tineri, în frunte cu Mihai Poliţeanu, care a fost vioara întâi în campania electorală a Monicăi Macovei. Printre ei s-a strecurat şi mult mai cunoscutul Adrian Papahagi, fost membru PDL şi PMP, care îşi încearcă din nou norocul politic în M10.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite