Strategia liberalului Gigel Ştirbu de a concura cu „hipsterii“ din USR: Îmi pun cercel şi îmi iau şi trotinetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Culturii, liberalul Gigel Ştirbu, a citit marţi la Camera Deputaţilor moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. Acesta a atras atenţia colegilor din Parlament datorită ochelarilor săi galbeni, de hipsteri, pe care fostul ministrul spune că i-a primit cadou de la soţie.

Imaginea fostului ministru purtând ochelari de hipster a devenit virală pe reţelele sociale. Gigel Ştirbu a precizat că ochelarii au fost primiţi cadou de la soţia acestuia şi că a ales să-i poarte pentru a atrage atenţia asupra moţiunii de cenzură, un moment catalogat potrivit acestuia drept plictisitor şi tehnic.

Contactat de Digi24, încântat de ideea de a fi „hipster”, la concurenţă cu cei din USR, Ştirbu a declarat că vrea să ţintească electoraul USR-PLUS şi prin alte modalităţi: „Îmi pun cercel şi îmi iau şi trotinetă”, a explicat fostul ministru.

Partidele din Opoziţie au depus, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Gigel Ştirbu a citit textul moţiunii: „Doamnă Prim-ministru, rolul dumneavoastră s-a încheiat! Nu mai aveţi niciun motiv şi niciun rost să mai rămâneţi prim-ministru. Puteţi pleca liniştită acasă, pentru că cetăţenii români v-au luat un bilet doar dus. Plecaţi, dar nu înainte să răspundeţi politic pentru atentatul la drepturile fundamentale pe care, împreună cu Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan, l-aţi condus împotriva a milioane de români din diaspora”, a subliniat liberalul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite