Stolojan, ironii la adresa lui Dăncilă înainte de dezbaterea de la Strasbourg: Nu are nevoie să vorbească mai mult de 5 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Stolojan, eurodeputat PNL. FOTO Arhivă Adevărul
Theodor Stolojan, eurodeputat PNL. FOTO Arhivă Adevărul

Eurodeputatul PNL Theodor Stolojan a declarat, într-o intervenţie la un post de televiziune, că premierul Viroica Dăncilă nu are nevoie de mai mult de cinci minute la dezbaterea din plenul Parlamentului European pentru a-şi exprima punctul de vedere pe tema statului de drept din România, Stolojan subliniid că instituţia pe care o reprezintă va da un semnal de alarmă celor de la Bucureşti.

„Nicio aşteptare bună nu am. E regretabil că am ajuns la această debatere în Parlamentul European. Am văzut că e mare plângere în rândul PSD-ALDE că nu are dect 5 minute să-şi expună punctul de vedere. Nici nu are nevoie, punctul dumneaei e bine cunoscut. Un al  doilea mesaj pe care îl poate spune într-un minut e că violenţele din 10 august erau pe deplin justificate, cu toate că erau asupra oamenilor căzuţi la pământ“, a declarat Thedor Stolojan, într-o intervenţie la Digi24.  

Întrebat ce miză are dezbaterea de miercuri de la Strasbourg, eurodeputatul a precizat: „Miza e importantă. E un semnal de alarmă pe care Parlamentul îl va da României. Dacă guvernarea continuă pe acelaşi drum, continuă celelalte etape pe care le-am văzut în ultimii doi ani în cazurile Poloniei şi Ungariei“, a mai spus Stolojan. 

Eurodeputatul PSD Dan Nica a declarat marţi seară că nu e normal ca Viorica Dăncilă să aibă la dispoziţie doar cinci minute pentru a spune punctul de vedere al Guvernului, aceasta dorind să răspundă şi la întrebări. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite