Stenograme. Ce au discutat liderii PSD, feriţi de urechile lui Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi lideri de organizaţii din PSD s-au întâlnit vineri dimineaţă după ce cu o zi în urmă social-democraţii au pierdut guvernarea în urma moţiunii de cenzură. La întâlnire nu a participat preşedintele partidului Viorica Dăncilă, a cărei poziţie pare să scârţâie, după cum arată stenogramele publicate de Digi24. De cealaltă parte, aceasta a afirmat că speră să nu se trezească cu o mişcare pucistă.

Potrivit informaţiilor Digi24, la şedinţă au participat 25 de lideri social-democraţi.

Marcel Ciolacu: Preşedintele PSD trebuie să fie candidatul partidului. Candidatul Viorica Dăncilă rămâne in picioare.


Gabriela Firea: Iohannis nu vrem. Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănaşu? Să nu facem o mişcare şi să pierdem şi ce avem acum, în jur de 20 la sută (...). Cred că ne dăm singuri o lovitură din interior. O sa înceapă lupta între noi.

Marian Oprişan: Minţim şi unii şi alţii. Eu cred că trebuie să ne mobilizăm la maximum, să turăm motoarele la maxim. Chiar dacă spunem că avem 3-5 la sută. În faţa urnei, în faţa ştampilei, românul va avea o mare problemă dacă vom reuşi să îi speriem. Să spunem adevărul. Să spunem că Iohannis a furat case, că pentru el nu funcţionează justiţia. Ori ne batem, ori mergem acasă. Trebuie sa facem analiza chirurgicală. Trebuie să facem congres după prezidenţiale. Ziua decisivă e după prezidenţiale.

Claudiu Manda, despre lansarea de mâine a Vioricăi Dăncilă: Noi nu stim cine plăteşte banii!

Olguţa Vasilescu: Trebuie să dăm acum pentru primari! Să le dam speranţe, că ei merg pe stradă.

Marian Oprişan: Dacă dai căutare pe Google „proasta României” îţi apare „Viorica Dăncilă”. Dacă dam senzaţia că ne batem pe putere şi funcţii, pierdem.

„Foarte bine, bine ca s-au întâlnit, au discutat, este normal. Mi s-a spus de această întâlnire, am avut şedinţă de Guvern la ora 11.00 şi nu am putut să particip”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre întâlnirea liderilor de organizaţii PSD care a avut loc la Parlament.

Chestionată şi cu faptul că la întâlnirea respectivă s-ar fi discutat despre înlăturarea din funcţia de secretar general al partidului şi de şef al campaniei pentru prezidenţiale al lui Mihai Fifor, Dăncilă a afirmat că nu există pucişti în PSD.

„Noi am mai avut pucişti în partid, acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat, credeţi-mă, nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mişcare pucistă, pentru că nu-şi va găsi locul în electoratul PSD”, a afirmat liderul PSD, potrivit Agerpres.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite