Stelian Tănase povesteşte cum l-a găsit pe Goţiu la B1 TV, după ce senatorul a fost bătut de Palada: Îi administrase pumni şi picioare ca la sala de arte marţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada l-a bătut pe senatorul Mihai Goţiu într-o pauză publicitară de la B1 TV. FOTO Inquam
Mirel Palada l-a bătut pe senatorul Mihai Goţiu într-o pauză publicitară de la B1 TV. FOTO Inquam

Istoricul Stelian Tănase a povestit, pe blogul personal, cum l-a găsit pe senatorul Mihai Goţiu, „prăbuşit într-un fotoliu, cu capul în mâini, în stare de şoc“, miercuri seară, după ce alesul USR fusese bătut de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

Istoricul şi scriitorul Stelian Tănase, invitat miercuri seară la B1 TV după emisiunea în care au fost prezenţi Mihai Goţiu şi Mirel Palada, a povestit cum l-a găsit pe senatorul USR în sediul televiziunii, la puţin timp după ce fusese bătut. 

„Cum fusesem invitat de Nadia Ciurlin aseara la B1, am ajuns acolo aproape de finalul primei parţi a emisiuni Talk B1. Mirel Palada, Mihai Goţiu dezbătusera live chestiunile zilei. L-am găsit pe Mihai Goţiu, (pe care nu-l cunosc, l-am identificat după imaginile tv ) era prăbusit intr-un fotoliu, cu capul în mîini, sub stare de şoc. Am crezut că a căzut pe scări. L-am întrebat  ce s-a întîmplat şi mi-a spus că…a fost bătut de Mirel Palada. Cînd? În direct!? întreb. Cineva din personalul B1 intervine pentru a-mi spune că s-a petrecut în pauza publicitară. Nu mi-a venit să cred. Putea fi o imbrîceală, am mai văzut. O zicere de dulce, se mai întîmplă. Arătarea pumnilor, ameninţări. Dar de bătaie nu am văzut şi nu am auzit în 20 de ani de când fac televiziune. Fusese o cafteală de mahala în toată regula. Palada sărise la Gotiu, îl trîntise şi îi administrase pumni şi picioare ca la sala de arte marţiale. Am înteles că s-a infuriat după un schimb de cuvinte în care nu îşi mai găsise vorbele. Vocabular sărac, educaţie în minus, temperament violent“, scrie Stelian Tănase, într-un text de pe blogul personal.

Istoricul îi face şi o scurtă caracterizare lui Mirel Palada, sociolog apropiat în trecut de PSD, ulterior de PRU. „Personajul a lucrat pentru Victor Ponta în campania prezidenţială, i-a fost şi purtator de cuvint lui Ponta, dacă îmi amintesc bine. A fost unul dintre principalii artizani ai eşecului lui Ponta atunci. A avut destule altercaţii verbale cu presa. Jignea usor, nu prea se uita cu cine vorbeşte şi nici ce. Nu stapîneşte proprietatea termenilor, lucru subliniat adesea de mass-media. Apoi s-a băgat într-o minusculă grupare naţionalistă. Personaj instabil, cu răbufniri, agresiv“, a completat Tănase. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite