Stelian Tănase, despre „cazul asasinarea lui Dragnea“: E o diversiune. Dragnea ar trebui să meargă la un psihiatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scriitorul şi politologul Stelian Tănase. FOTO Eduard Enea
Scriitorul şi politologul Stelian Tănase. FOTO Eduard Enea

Politologul Stelian Tănase consideră că declaraţiile făcute de Liviu Dragnea referitoare la faptul că liderul PSD ar fi fost ţinta unui asasinat în aprilie 2017 urmăresc distragerea atenţiei de la scandalul privind violenţele de la mitingul din 10 august. Mai mult, Tănase subliniază că preşedintele PSD a devenit ridicol şi ar trebui să meargă la un control la psihiatru.

„E o diversiune. Cred că a vrut să distragă atenţia de la violenţele din 10 august. Dragnea a vrut să scoată de pe prima pagină poveştile cu jandarmi, cu Carmen Dan, cu gaze lacrimogene. Acum toată presa se ocupă de povestea asta. Cred că în situaţia dată, fiindcă Dragnea e preşedintele Camerei Deputaţilor şi şeful celui mai mare partid din ţară, el controlând Guvernul şi Parlamentul, trebuie să ne punem întrebări foarte serioase. Eu cred că limpezirea s-ar putea face printr-un comunicat al SRI în care să ne spună dacă patru ucigaşi profesionişti au fost cazaţi la hotelul Athenee Palace, dacă au fost depistaţi, identificaţi şi expulzaţi. Dacă situaţia nu e reală, atunci avem un caz clinic. Domnul Dragnea ar trebui să meargă la un psihiatru şi să facă un control, deşi eu cred că a tratat povestea cu maximă răceală. Omul s-a acoperit de ridicol“, a declarat politologul Stelian Tănase pentru „Adevărul“. 

Mai mult, politologul punctează faptul că PSD şi Liviu Dragnea încep să piardă din susţinerea publică, fapt ce îi face să recurgă la asemenea declaraţii. „Dragnea face de la un timp greşeli după greşeli. Deja ajunge într-o lumină defavorabilă“, a mai afirmat Tănase.  

Întrebat dacă a mai văzut în ultimii 29 de ani,politicienii cu funcţii înalte care să facă asemenea acuzaţii. Tănase a precizat: „Din câte ştiu eu, nu am mai văzut vreun lider român care să aibă o funcţie înaltă, cu asemenea declaraţii. Lumea îl va privi cu alţi ochi. Ce înseamnă să vii cu asemenea bazaconii. A arătat că nu are anvergura unei asemenea funcţii. El a rămas un ţăran de la Gratia, fiu de şef de post de miliţie. Confundă România cu Teleormanul şi cu satul lui“. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite