Sorin Grindeanu, către USR PLUS: Tot PSD să îl dărâme de unul singur pe Cîţu? Vă aştept să votaţi, ca şi PSD, cu bilele la vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos
Sorin Grindeanu Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu cere USR PLUS să voteze „cu bilele la vedere” moţiunea de cenzură a Social-democraţilor, în contextul în care USR PLUS susţine că va vota această moţiune, deşi textul face referire la guvernarea coaliţiei din care a făcut parte şi USR PLUS.

„Dacian Cioloş, tot #PSD să îl dărâme de unul singur pe Cîţu?! Sau doar aţi mimat, în grup, ieşirea de la guvernare? Văd că de la isterie v-aţi întors direct în spirala de yoga?! Nu suportaţi să ascultaţi ce dezastru aţi făcut alături de Superman în 9 luni de guvernare”, întreabă Grindeanu pe Facebook.  

Parlamentarul a mai completat: „Vă provoc, domnule Cioloş, la mindfulness pentru începători în politică: USR-Plus să mediteze împreună în sala de plen şi cu cei de la AUR, când se citeşte azi #moţiunea PSD! PSD a fost consecvent: a depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu! Superman va zbura înapoi acasă! P.S. Vă aştept să votaţi, ca şi PSD, cu bilele la vedere”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite