Sorin Grindeanu, un politruk habarnist, mincinos  şi obraznic. Iar premierul Ciucă tace neputincios. Îi este frică de PSD

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rar mi-a fost dat să văd un personaj mai toxic, reprezentativ pentru clasa politică românească. Iar premierul şi Marcel Ciolacu nu realizează că personajul face de râs guvernul, PSD-ul, România. Trecutul lui Grindeanu îl făcea incompatibil cu orice funcţie publică. Dar cum la noi obedienţa şi „pupatul” şefului sunt  mai importante decât competenţa, ne-am pricopsit cu un personaj de care râd şi curcile.

Atât este în stare PSD-ul să scoată din mulţimea de „specialişti” cu care se laudă.

Trecutul lui Sorin Grindeanu

OUG 13. Instalat ca premier de Liviu Dragnea, pentru obedienţa şi pupatul ghiulului, Grindeanu s-a ilustrat rapid prin OUG 13, dată noaptea „ca hoţii”. OUG menită să-l salveze pe Dragnea de puşcărie. Întrebat de această OUG, Grindeanu se laudă că a dat şi OUG 14, fără să specifice că avea în stradă 600.000 de români, care l-au obligat să dea OUG 14.

A rupt lanţul de iubire cu Dragnea, când şi-a da seama că îl paşte puşcăria dacă ascultă de ordinele lui. Drept urmare, i s-a cerut să plece de la şefia guvernului, a refuzat, s-a baricadat în Palatul Victoria şi a fost dat jos prin moţiune de cenzură de către partidul care l-a propulsat în funcţia de premier. O premieră în politica românească.

Cartea care nu există. Au curs valuri de cerneală pe marginea cărţii „Integrala Radon-Lebesgue în raport cu o măsură complexă”, pe care Grindeanu pretinde că a scris-o. Cartea  are doar coperţi, cu care Grindeanu ne dă în cap de la diferite posturi tv. Când 40 de matematicieni români de prestigiu i-au cerut să le dea cartea s-o citească, Grindeanu s-a făcut că plouă. Ne prosteşte în faţă pe toţi, ignorând  că tocmai acest fapt este cea mai bună dovadă de prostie. Ceea ce uluieşte aici este persistenţa prezentării coperţilor cărţii ca fiind cartea însăşi. Nu-şi dă seama că obrăznicia îl face ridicol. Pe el şi guvernul din care face parte.

Premierul Ciucă l-a dat afară pe Florin Roman exact pentru aşa ceva. Pentru Grindeanu are altă măsură, pentru că îi este frică de PSD. Nici premierul Ciucă nu realizează că-şi pierde credibilitatea şi se face de râs şi el, când tremură în faţa lui Ciolacu, a lui Grindeanu  şi a PSD.

Grindeanu este şi un ministru habarnist

Într-o recentă emisiune la tv, Grindeanu a demonstrat că habar nu are de datele referitoare la autostrada Comarnic-Braşov. Amestecă lunile de proiectare şi execuţie, se contrazice cu fostul ministru Drulă invocând date incomplete.

Iată ce declară fostul ministru Drulă:

„legat de autostrada de pe Valea Prahovei, dl. Grindeanu se războieşte cu „fostul ministru” şi gafează din nou, neştiind că nu se referă la mine, ci la colegul de masă din Guvern, dl. Bode. Licitaţia pentru contractul de proiectare cu toate termenele de acolo (citate greşit de altfel, încă o gafă) este lansată şi cu oferte depuse în mandatul dlui Bode din 2020″

Fostul ministru Drulă mai scrie pe facebook:

„Să nu ştii că ai în lucru 300 km de autostradă şi drum expres şi să spui că «sunt în lucru undeva la peste 80 de kilometri» e deja cam mult”.

Adică, ditamai ministrul Transporturilor habar nu are câţi km de autostradă şi drumuri expres sunt în lucru!

Din exemplele furnizate de Hotnews, (aici si aici)  se vede clar că „ministrul” Grindeanu e pe dinafară  cu problemele ministerului.

Ce nu pricep dnii Ciolacu şi Ciucă

Cât rău  face acest personaj guvernului şi PSD. Dacă o ţine din gafă în gafă, să nu se mire dl Ciolacu că procentele PSD o iau la vale. Şi până în 2024 mai  e mult timp, nu se ştie la ce cotă de piaţă va ajunge PSD din cauza lui Grindeanu şi a altora ca el. Iar premierul Ciucă demonstrează că este prizonierul PSD, face doar ce-i dictează Ciolacu, cel care conduce de facto şi guvernul. Aşa a vrut preşedintele Iohannis.

Asta e politica românească. Partidele se „sinucid” scoţând în faţă oameni ca Grindeanu sau Florin Roman. Ce să le faci. Fiecare partid prin oamenii săi piere. Am văzut şi vedem exemple multe: Vadim Tudor, Dan Diaconescu, George Simion, PNŢCD şi multe altele. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite