Sorin Câmpeanu a demisionat din ALDE: Mă alătur noii construcţii iniţate de Daniel Constantin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Educaţiei Sorin Câmpeanu a demisionat, marţi, din ALDE precizând, într-o declaraţie pentru News.ro, că intenţionează să se alăture noii construcţii politice pe care o iniţiază Daniel Constantin.

„Pentru că mă consider o fire constructivă şi pentru că am considerat că o nouă construcţie pe principii să spunem adaptate actualului context este o provocare ce m-a captivat. Pentru a mă alătura unei noi construcţii iniţiate de Daniel Constantin”, şi-a explicat Sorin Câmpeanu, într-o declaraţie pentru News.ro, demisia din ALDE. 

Întrebat dacă are ceva să îi reproşeze preşedintelui ALDE, Călin popescu Tăriceanu, Câmpeanu a spus că „fiind o fire constructivă“ se uită în faţă, „exclusiv la ceea ce se poate construi“.

Deputatul Eugen Durbacă declara, în 5 mai, că se aştepta să fie exclus din ALDE deoarece, în opinia sa, preşedintele formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, a procedat ”şmechereşte”, Durbacă anunţând că, împreună cu Daniel Constantin şi alţi colegi parlamentari, va pune bazele unui nou partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite