Sondaj. Răsturnare de situaţie la prezidenţiale. Cine e contracandidatul-surpriză care ar putea intra în turul al II-lea cu Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis conduce detaşat în preferinţele elctoratului, arată ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Locul doi e ocupat în mod surprinzător de Mircea Diaconu (16,7%), în timp ce următorul clasat e la aproape două procente în spate.

Ultimul sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, vine cu o mare surpriză în ceea ce priveşte clasarea candidaţilor pentru prezidenţiale. Klaus Iohannis are o intenţie de vot de 45,7%, adică ar putea cu puţină şansă să iasă din primul tur, însă pe locul al doilea a venit în forţă candidatul Alianţei Pro România  - ALDE, Mircea Diaconu, care are o intenţie de vot de 16,7%.

Viorica Dăncilă e pe locul al treilea, potrivit intenţiei de vot, cu un scor de 15,1%, iar candidatul Alianţei USR-PLUS, Dan Barna, ar avea doar 12,6%. 

Theodor Paleologu, candidatul PMP, ar strânge 6,9% din voturi, în timp ce Kelemen Hunor ar obţine 2,9%.

Sondaj Octombrie prezidentiale IMAS Europa FM

Sondajul a fost realizat de IMAS în perioada 8 -28 octombrie – prin telefon, la comanda Europa FM, pe un eşantion de 1010 persoane cu vârste de peste 18 ani. Eroare de eşantionare +/- 3,1%. S-a folosit metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).

Citeşte şi:

Sondaj. PNL, USR şi PLUS ar putea da noul Guvern dacă mâine ar fi alegeri parlamentare. La cât a ajuns PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite