Sondaj privind Primăria Capitalei. Nicuşor Dan, cel mai bine plasat candidat al Opoziţiei. Ce procente au Rareş Bogdan şi Vlad Voiculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan se prezintă cel mai puternic candidat al Opoziţiei în Bucureşti. FOTO Eduard Enea
Nicuşor Dan se prezintă cel mai puternic candidat al Opoziţiei în Bucureşti. FOTO Eduard Enea

NIcuşor Dan, candidat independent pentru Primăria Bucureştiului, a prezentat un sondaj, realizat la cererea sa, privind intenţia de vot pentru funcţia de edil al Capitalei. Potrivit cercetării, Nicuşor Dan e cel mai bine clasat candidat al Opoziţiei, contracandidatul său din Alianţa USR-PLUS, Vlad Voiculescu, fiind la mare distanţă de acesta.

În primul rând, 54% dintre cei care au răspuns la întrebările sondajului au susţinut că ar vota un candidat al Dreptei în Bucureşti, în timp ce 35% au precizat că ar vota tot Firea. 

În ceea ce priveşte măsurarea candidaţilor din partea Opoziţiei, Nicuşor Dan are o intenţie de vot de 39%, Rareş Bogdan (posibil candidat al PNL) are o intenţie de vot de 22%, în timp ce Vlad Voiculescu, propunerea PLUS, ar fi votat de 18% dintre respondenţi, iar Theodor Paleologu de 15%. 

Sondajul ale cărui date au fost prezentate de Nicuşor Dan a fost realizat, telefonic, la începutul lunii ianuarie, pe un eşantion de 1.000 de persoane, marja de eroare fiind de 3,4%, de către compania Verifield.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite