Sondaj. PNL, USR şi PLUS ar putea da noul Guvern dacă mâine ar fi alegeri parlamentare. La cât a ajuns PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Partidul condus de Ludovic Orban e primul clasat în preferinţa votanţilor. FOTO Mediafax
Partidul condus de Ludovic Orban e primul clasat în preferinţa votanţilor. FOTO Mediafax

PNL se bucură de o intenţie de vot de aproape 30%, în timp ce pe locul al doilea se clasează, cu 21,5%, PSD-ul condus de Viorica Dăncilă, arată ultimul sondaj al IMAS, realizat la comanda Europa FM.

29,6% ar strânge PNL dacă săptămâna viitoare ar fi alegerile parlamentare, arată ultimul sodaj al IMAS, realizat la comanda Europa FM. Alături de USR, care se bucură de o intenţie de vot de 16,4%, şi de PLUS, cu o intenţie de vot de 4,5$, liberalii ar reuşi să dea noul Guvern. 

PSD-ul condus de Viorica Dăncilă ar fi votat de 21,5% din electorat, iar partidul condus de Victor Ponta,  Pro România, are o intenţie de vot de 10,7%, cea mai mare de până acum. UDMR e dat de sondajul IMAS la 5,5%, în timp ce ALDE ar avea 4,3%. Sub 5% ar avea şi PMP, intenţia de vot privind acest partid fiind la 3,3%. 

Sondaj IMAS parlamentare octombrie

Sondajul a fost realizat de IMAS în perioada 8 -28 octombrie – prin telefon, la comanda Europa FM, pe un eşantion de 1010 persoane cu vârste de peste 18 ani. Eroare de eşantionare +/- 3,1%. S-a folosit metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).

Citeşte şi:

Sondaj. Răsturnare de situaţie la prezidenţiale. Cine e contracandidatul-surpriză care ar putea intra în turul al II-lea cu Iohannis

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite