Sondaj. PNL, primul loc ca intenţie de vot pentru parlamentare. Ce partid se află la mică distanţă de liberali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liberalii se menţin pe primul loc. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liberalii se menţin pe primul loc. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

PNL se clasează în continuare pe primul loc în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru parlamentare, arată o cercetare sociologică a Socio Data, fiind urmaţi la mică distanţă de PSD.

PNL se menţine la pe primul loc în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru parlamentare, 28% dintre respondenţii unei cercetări sociologice efectuate de Socio Data alegând să-i susţină pe liberali. Liberalii au pierdut patru procente de la precedenta cercetare a companiei care a realizat sondajul. 

Locul al doilea în ceea ce priveşte intenţia de vot este ocupat de PSD, cu o intenţie de vot de 25%, faţă de 26% cât aveau social-democraţii la precedenta cercetare. 

Al treilea loc e ocupat de USR-PLUS, cu o intenţie de vot de 22%, în timp ce Partidul pro România ar reuşi să strângă 9%. ALDE nu ar mai prinde Parlamentul, în condiţiile în care intenţia de vot pentru aceştia e de 4%. În schimb, atât PMP, cât şi UDMR, ar reuşi să intre în Parlament, în condiţiile în care intenţia de vot e de 5%. 

Sondajul a fost realizat pe 1.070 de subiecţi, în intervalul 16-20 septembrie, prin metoda CATI, fiind acceptată o eroare maximă tolerată de -/+3%.

Sondaj Socio Data parlamentare

   

Sondaj. Răsturnare de situaţie privind principalul contracandidat al lui Iohannis. Pe ce loc a ajuns liderul USR

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite