Sondaj CURS. Cât ar obţine PSD şi PNL dacă mâine ar fi alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, primii doi oameni din PSD. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, primii doi oameni din PSD. FOTO Mediafax

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) a dat publicităţii datele privind un sondaj realizat pe aproape 1.000 de respondenţi, doar în Municipiul Bucureşti. Potrivit răspunsurilor date, dacă mâine ar fi alegeri europarlamentare, 38% dntre cei chestionaţi ar vota PSD, în timp PNL şi ALDE ar avea fiecare 15% .

Cercetarea privind Municipiul Bucureşti va fi făcută din două în două luni pe un eşantion reprezentativ de 1.067 de respondenţi, pe bază de interviuri faţă în faţă la domiciliul acestora, potrivit stiripesurse.ro. Conform primului sondaj, 38% dintre cei chestionaţi ar vota PSD, în ciuda scandalurile din acest partid. Urmatoarele care vin în spatele PSD sunt ALDE şi PNL, formaţiuni care ar strânge fiecare 15% din voturi. 

USR, partid care la alegerile din 2016 a ieşit pe locul al doilea, ar lua, potrivit datelor, 8%, în timp ce Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta, are o intenţie de 9%. Mişcarea România Împreună are o intenţie de vot de 7%. 

Important de menţionat e faptul că 35% dintre cei chestionaţi nu au vrut să-şi exprime opţiunea  

Sondaj Curs noiembrie FOTO captura stiripesurse

Sursă: Captură stiripesurse

Sondajul a fost realizat în Municipiul Bucureşti pe un volum eşantion de 1067 respondenţi şi are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri faţă în faţă la domiciliul respondenţilor. Perioada: 26 octombrie - 12 noiembrie 2018.

CURS este în prezent deţinut de jurnalistul Iosif Buble, acesta fiind acţionar majoritar şi în firma care deţine domeniul stiripesurse.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite