Sondaj CURS: 40% din bucureşteni cred că Gabriela Firea e pregătită pentru funcţia de primar. Reacţia edilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unui sondaj realizat de CURS, 40% dintre bucureşteni sunt de părere că Gabriela Firea e pregătită pentru funcţia de primar al Capitalei. pe următoarele locuri se află Traian Băsescu (29%), Nicuşor Dan (26%) sau Rareş Bogdan (23%). „Mulţumesc tuturor pentru încredere! Am rezolvat multe într-un timp scurt”, a afirmat Firea pe Facebook.

Potrivit sondajului CURS, 40% dintre bucureşteni cred că Gabriela Firea e poiticianul cel mai pregătit pentru funcţia de primar al Capitalei. Pe al doilea loc se află fostul preşedinte Traian Băsescu, fiind urmat de Nicuşor Dan (26%), Rareş Bogdan (23%), Vlad Voiculescu (22%) şi Victor Ponta (19%).

„Multumesc tuturor pentru incredere! Am rezolvat multe intr-un timp scurt si stiu ca mai sunt multe, multe de facut. Imi pun zilnic toata energia la dispozitie, pentru deblocarea problemelor orasului nostru. Un oras european, incantator, dar in care, la 30 de ani de la Revolutie, se simte lipsa investitiilor si a bunei organizari de zeci de ani”, a afirmat Firea pe Facebook.

Sondajul i-a mai întrebat pe bucureşteni care sunt principalele trei probleme cu care se confruntă:

Poluarea/salubrizarea ineficientă – 19%
Aglomeraţia – 13%
Situaţia din grădiniţe/şcoli - 12%

Sondajul a fost realizat în perioada 23 ianuarie - 6 februarie pe un eşantion reprezentativ de 1067 de respondenţi la domiciliul acestora la un nivel de încredere de 95% cu o marjă de eroare de plus/minus 3 la sută.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite