Solicitarea de ridicare a imunităţii deputatului Mihail Boldea a ajuns la Cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solicitarea de ridicare a imunităţii deputatului Mihail Boldea a ajuns, astăzi, la ora 15.30, la Camera Deputaţilor.

Anterior, preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a declarat că atunci când solicitarea de ridicare a imunităţii lui Mihail Boldea va sosi la Cameră se va întruni Biroul Permanent astfel încât votul în plen să fie dat marţi.

"Noi suntem flexibili. Avem la mapă şi o solicitare a Comisiei juridice de a lucra în paralel cu plenul, pe alte subiecte, dar ordinea de zi poarte fi suplimentată. În acelaşi timp, nu este niciun fel de problemă ca Biroul Permanent să fie întrunit în momentul în care vine această solicitare. Mâine (marţi - n.r.) avem sesiune de vot final, în măsura în care această solicitare va veni, cu siguranţă va intra la acel vot", a mai spus Anastase.

Procurorul general Codruţa Kovesi a solicitat ministrului Justiţiei încuviinţarea percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării preventive a deputatului Mihail Boldea, cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

"În conformitate cu dispoziţiile art.72 din Constituţia României şi art. 24 din Legea nr. 96/2006 privind Statul deputaţilor şi senatorilor, Procurorul General al Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sesizat prin referatul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), a solicitat ministrului Justiţiei încuviinţarea percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării preventive a învinuitului Boldea Mihail pentru faptele descrise în referatul întocmit de procurorii de caz", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite