Sighiartău: Când au fost negocierile cu celelalte partide din coaliţie, noi am fost total nemulţumiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartau FOTO Robert Sighiartau Facebook
Robert Sighiartau FOTO Robert Sighiartau Facebook

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat într-un interviu la Adevărul Live că partidul a fost nemulţumit de negocierile purtate de preşedintele PNL Ludovic Orban. Potrivit secretarului general al PNL negocierile au fost în defavoarea PNL şi au existat nemulţumiri care nu s-au spus atunci.

„Trebuie să recunosc că, în ultimul timp, lucrurile nu au mai funcţionat la parametrii pe care i-am dorit noi ca şi echipă. Înclusiv în luna decembrie, când au fost negocierile cu celelalte partide din coaliţie, noi am fost total nemulţumiţi. Acele negocieri au fost purtate strict de preşedintele PNL şi au fost în devafoarea formaţiunii noastre”, a spus secretarul general al PNL. 

El a mai spus că nemulţumirile nu s-au exprimat până acum, însă fiind alegeri interne „este dreptul fiecăruia să îşi exprime opinia”. 

„Din momentul în care am ajuns la Guvernare, trebuie să recunosc, anumite lucruri au scârţâit. Au fost şi nemulţumiri. Acestea nu s-au exprimat, însă acum, pentru că avem alegeri interne, este dreptul fiecăruia să îşi exprime opinia şi să aleagă după cum crede că este mai bine pentru viitorul partidului„ a mai spus Robert Sighiartău.

Ludovic Orban spune că el este un „garant al menţinerii coeziunii în această coaliţie” şi argumentează faptul că el a condus echipa de negociere pentru formarea coaliţiei de guvernare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite