Siegfried Mureşan: PSD fuge de întâlnirea cu socialiştii europeni. PSD nu poate obţine nimic pentru România în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat, pentru Adevărul, că „PSD nu participă la dezbaterile europene şi nu poate obţine nimic pentru România în Europa, la fel cum a pierdut găzduirea Agenţiei Europene a Medicamentului şi a votat tăierea fondurilor pentru fermierii afectaţi de pesta porcină africană“

„PSD fuge de întâlnirea cu socialiştii europeni. Socialiştii europeni au avut ieri un summit la care au discutat despre viitorul candidat al familiei politice pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene. Unul intre aceştia este prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, social-democrat care a arătat foarte clar că nu crede niciunul dintre basmele rostite de Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea pe legile justiţiei. După cum am spus de mai multe săptămâni, PSD este în afara negocierilor socialiştilor europeni. PSD nu participă la dezbaterile europene şi nu poate obţine nimic pentru România în Europa, la fel cum a pierdut găzduirea Agenţiei Europene a Medicamentului şi a votat tăierea fondurilor pentru fermierii afectaţi de pesta porcină africană“, a declarat, pentru „Adevărul“, europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan. 

Jurnalistul Dan Alexe, corespondentul Radio Europa Liberă la Bruxelles, a scris, pe Facebook, că „PSD-ul nu a trimis pe nimeni la summitul Partidului Socialist European (PSE), unde s-au hotărât numele candidaţilor la preşedinţia Comisiei UE şi s-a discutat strategia Brexit, adică exact ce ar trebui să preocupe România în perspectiva preşedinţiei UE peste două luni“.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite