Sfidare la adresa lui Ludovic Orban. PNL Făgăraş, condus de deputatul Dumitru Flucuş, se întăreşte cu traseişti de top: foşti lideri PSD şi ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Flucuş şi-a întărit organizaţia cu foşti lideri PSD şi ALDE.
Dumitru Flucuş şi-a întărit organizaţia cu foşti lideri PSD şi ALDE.

Noul preşedinte al PNL Făgăraş, Dumitru Flucuş, a anunţat, într-o conferinţă de presă, cine sunt noile achiziţii în organizaţia sa: foşti consilieri ai PSD şi ALDE, dar şi fostul preşedinte social-democrat din localitate. Decizia vine în contradicţie cu mesajul de la centru, care a cerut la sfârşitul anului să înceteze aducerea de traseişti

Deputatul Dumitru Flucuş, care este şi noul şef al organizaţiei PNL Făgăraş, a anunţat, într-o conferinţă de presă de zilele trecute cu cine îşi va întări echipa. Iar aşa-zisele noi achiziţii sunt, de fapt, foşti lideri PSD şi ALDE din localitate, cu toate că mesajele de la centru au cerut încetarea primirii de traseişti..

În primul rând, l-a adus pe Ioan Negrilă, fost preşedinte al PSD Făgăraş până în urmă cu o lună, dar şi candidat la Primărie la ultimele alegeri. Tot din PSD l-a adus pe fostul consilier local Lucian Cupu. 

De la ALDE a fost adus Cătălin George Cîrje, fost preşedinte al filialei partidului condus de Tăriceanu. Cîrje e şi cercetat penal pentru lovire, într-un dosar deschis în 2019.

Întrebat de presă de ce ignoră directivele de la centru, Flucuş a răspuns tranşant: „Eu nu îl întreb pe Orban cum să conduc organizaţia”. În ceea ce priveşte traseismul, liderul PNL Făgăraş a venit cu o interpretare proprie: „Traiseismul e o treaba subiectivă. Pe mine nu mă interesează de unde vine omul. Vreau să încurajez ocuparea funcţiilor pe bază de meritocraţie”. 

Mai mult, Flucuş a punctat faptul că lui nu-i plac nici atacurile politice, iar din acest motiv până acum nu a atacat PSD sau vreun membru al acestui partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite