Serialul înregistrărilor cu Ţuţuianu continuă: „Dan Voiculescu îşi doreşte amnistia ca să candideze la Parlamentul European”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Foto: Inquam
Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Foto: Inquam

Un nou set de înregistrări cu liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a fost făcut public, joi seara, la postul de televiziune România TV. În materialele audio, social-democratul povesteşte cum Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, şi-ar dori ca pedeapsa de 10 ani să îi fie amnistiată pentru a putea candida la Parlamentul European.

Unul dintre „puciştii” din PSD, liderul de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a afirmat, potrivit unor noi înregistrări apărute în spaţiul public, că fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, îşi doreşte amnistia şi graţierea pentru a putea candida la alegerile europarlamentare. 

„De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European”, se aude spunând senatorul PSD în înregistrări. 

În replică, Dan Voiculescu a dezminţit informaţiile, într-o postare pe blogul personal, precizând totodată că „mai are multe de făcut în România”. 

„Am citit în spaţiul public că doresc să devin europarlamentar. Afirmaţia este incorectă. Nu mi-am propus asta niciodată. Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de facut", a scris Voiculescu. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite