Senatorul ALDE Vasile Nistor i-a cerut demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea Senatului

Senatorul ALDE Vasile Nistor i-a cerut demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea Senatului

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu FOTO Mediafax

Senatorul ALDE Vasile Nistor, care deţine şi funcţia de preşedinte executiv în ALDE, i-a cerut, luni, lui Călin Popescu Tăriceanu, demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, pentru că este anchetat, el precizând că acesta ar trebui să îşi dea demisia şi din funcţia de senator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Nistor  a afirmat în plen că ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp în Senat şi ceea ce se întâmplă în ţară arată că imaginea Senatului, în ultimii 4 ani, a fost ştirbită.

”A venit momentul să demonstrăm că nu toţi suntem la fel. Unii membri ai Camerei superioare sunt anchetaţi sau au dosare penale şi din acest moment, consider că a venit momentul să demisioneze din funcţiile deţinute în conducerea Senatului, să renunţe la imunitatea parlamentară sau la mandatul se senator, pentru a se pune la dispoziţia justiţiei”, a spus Nistor.

El s-a adresat preşedintelui Senatului: ”Domnule Călin Popescu Tăriceanu, consider că aveţi datoria morală, faţă de România, să vă prezentaţi demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât sunteţi anchetat pentru mărturie mincinoasă şi pentru favorizarea infractorului”.

Vasile Nistor a mai spus că, în calitate de preşedinte al Senatului, Tăriceanu are o datorie faţă de românii care l-au votat.

Vasile Nistor este senator ALDE şi preşedinte executiv în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: